Top 25 Legjobb Romantikus Animék Listája Amelyeket Látnod Kell

  romantikus_animek_listaja.jpeg
Legyünk őszinték bármilyen történetet megfűszerez egy kis romantika. A szerelem mindent jobbá tesz vagyis itt van most a 25 legjobb romantikus animék listája ahol a szerelem nagyon fontos szerepet játszik.

A legjobb romantikus animék, hogy melegen tartson azokon a hideg, hideg éjszakákon


Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára az életében. Hagyd, hogy ez a lista a 25 legjobb romantikus anime sorozattal kitöltse ezt az űrt az életedben (amúgy nagyon sokan nézik ezeket olyanok is akik kapcsolatban vannak).

Akkor nézzük a top 25 legjobb romantikus animék listáját kezdődjön!


  1. Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April)

 shigatsu_wa_kimi_no_uso_your_lie_in_april_romantikus_anime.jpeg



A zene csodálatos módokon hathat az életünkre. Ez a romantikus anime egy olyan szép üzenetet fogalmaz meg a főszereplő utazásain keresztül, hogy engedd el a múltat és törekedj arra, hogy megragadd a fényesebb jövőt. Minden romantikus anime fan valószínűleg élvezni fogja a kiskutyák szeretetének hangját az egész sorozaton keresztül tele szenvedéllyel és kétségbeeséssel a jó grafikáról nem is beszélve.

  1. Akagami no Shirayuki-hime (Snow White with the Red Hair)

 akagami_no_shirayuki-hime_snow_white_with_the_red_hair_romantikus_animek.png


akagami_no_shirayuki-hime_snow_white_with_the_red_hair_romantikus_animek_gif.gif
Ha egy kellemes és szívmelengető romantikus történetet keresel akkor ne keress tovább mert a románc Shirakyuki egy gyógynövénykereskedő, egy ritka piros hajjal és Zen, a Kingdom of Clarines herecege között pont ilyen. Nincsen benne szükségtelen veszekedés vagy dráma, valamint a történet és a kapcsolatuk zökkenőmentes és pihentető.

  1. Clannad: After Story

 clannad_after_story_romantikus_animek.jpeg


clannad_after_story_romantikus_animek_gif.gif
Szerezz be pár zsepit, mert ez az anime a sokakat minden epizód végére megkönnyeztet. Az első Clannad eseményeit folytatva ez az anime kellemes és szeszélyes történet az első szerelemről és a család kötelékeiről jóban vagy rosszban, betegségben vagy egészségben.

  1. Ore Monogatari!! (My Love Story!!)


ore_monogatari_my_love_story_romatikus_animek.jpeg


ore_monogatari_my_love_story_romantikus_animek_gif.gif



Ore Monogatari! Másképpen közelíti meg a romantikus anime műfajt mégpedig úgy, hogy a fiút(egy nagyon különleges fiút) helyez  a főszereplő szerepébe. Takeo Gouda hatalmas, megfélemlítő és ilyesztő... de valójában arany szíve van. Lehet, hogy teljesen más, mint a megszokott shoujo fiúk, de ő kedvesebb és romantikusabb, mint a legtöbb ezért a szerelmi történetét érdemes megnézni.

  1. Sukitte Ii na yo. (Say "I Love You")

 sukitte_ii_na_yo_say_i_love_you_romantikus_animek.jpeg


sukitte_ii_na_yo_say_i_love_you_romantikus_animek_gif.gif

A szerelem a legviccesebb módokon működik. Mei egy kínos, antiszociális lány akinek egyetlen barátja sincs a láthatáron amig Yamato egy népszerű, könnyen alkalmazkodó fiú több baráttal, mint amennyit számon tud tartani. Ezek ketten nem lehetnek ennél különbözőek, de még igy is egymás karjaiban kötnek ki, bizonyítva, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

  1. Kimi ni Todoke (From Me to You)

 kimi_ni_todoke_from_me_to_you_romantikus_anime.jpeg


kimi_ni_todoke_from_me_to_you_romantikus_anime_gif.gif
Az ellentétek ismét vonzzák egymást a Kimi ni Todokeban is. Most Sawako aki az osztálytársaitól van félelemben tartva, mert nagyon hasonlít a csajra a Kör horrorfilmből és Shouta a vidám és kedves fiú aki megmutatja neki, hogy hogyan nyíljon ki mások előtt, hogy megmutassa az igazi színeit. Ha szereted a romantikus és komikus alkotásokat akkor ez neked való.

  1. Eikoku Koi Monogatari Emma (Emma: A Victorian Romance)

 eikoku_koi_monogatari_emma_emma_a_victorian_romance_romantikus_anime.jpeg


eikoku_koi_monogatari_emma_emma_a_victorian_romance_romantikus_animek.gif
Egy másik nagyon édes és kedves szerelmi történet Emmával egy tragikus múltú szobalánnyal és Williamel a Jones-ház örökösével akinek minden jól megy. A szerelmük tilos de vajon át tudják törni a társadalmi normákat és együtt lenni? A viktoriánus korszak rajongói mindenképpen nézzék meg ezt a romantikus animét.

  1. Nana

 nana.png


nana_gif.gif


Nana egy igazi gyöngyszem a romantikus animék között, mert érett módon vizsgálja a különféle szereteteket. Több pár is szikrázik benne de a legérdekesebb biztosan Nana Osaki x Ren. Ha egy olyan animét keresel amiben vannak összetört szívek, szerelem és vágy akkor ez neked való.

  1. Toradora!

 toradora_romantikus_anime.jpeg


toradora_romantikus_anime_gif.gif
Belefáradtál a romantikus animékbe a szerelemről első látásra? Akkor engedd be a Toradorat az ajtón! Ez az egyedülálló szerelmi történet bemutatja milyen szerelembe esni valakivel akit el sem tudtál volna képzelni, hogy bele esel.

  1. Kaichou wa Maid-sama!

 kaichou_wa_maid-sama_romantikus_anime.jpeg


kaichou_wa_maid-sama_romantikus_anime_gif.gif
Misaki az osztályfelelős aki szigorúságáról és hidegségéről ismert és egy sötét titkot rejteget. Egy szobalány kávézóban (maid cafe)-ban dolgozik részmunkaidőben egy nagyon cuki szobalány ruhában. Ez addig tart amig Takumi az iskola legnépszerűbb fiúja rá nem jön. Misakinak muszáj tennie valamit, hogy ez a jóképű srác ne árulja el a titkát az iskolában. De ahogy próbálja a titkát megőrizni ez lassan valami mássá kezd alakulni, ahogy elkezdik egymást másnak látni.

  1. Kokoro Connect

 kokoro_connect.jpeg
kokoro_connect_romantikus_animek_gif.gif


A Kulturális Kutató Klub 5 tagja hirtelen elkezd testet cserélni egymással magyarázat nélkül. Miközben próbálják megtalálni az okát ennek a természetfeletti jelenségnek arra is rájönnek, hogy nehezebb magukban tartaniuk az igazi érzéseiket amikor a testeik össze vannak cserélődve.

  1. Romeo x Juliet

 romeo_x_juliet_romantiku_animek.jpeg



Annak ellenére, hogy csak lazán alapul William Shakespeare azonos nevű művén ugyan azon a néven fut, de a szerelem és kin benne szintén erős. Ha szereted az anime adaptációkat a klasszikus művekből és romantikus anime fan vagy ezt mindenképpen látnod kell, mert nagyon sok kellemes és romantikus jelenetet tartalmaz.

  1. InuYasha


inuyasha_romantikus_anime.jpeg
Ez az epic kaland sorozat a mindig meggondolatlanul cselekvő félig kutya félig démon Inuyashát követi és Kagomet, a lányt aki visszautazik a múltba ahol a sors fonalai összehozzák őket. Egymással utaznak de csak azért, hogy megakadájozzák a gonosz démonokat, hogy elpusztítsák a világot. Akárhogy is, fokozatosan elkezdik felismerni, hogy a szívük inkább azt kívánja, hogy többek legyenek, mint csak útitársak.

  1. Junjou Romantica


junjou_romantica_romantikus_animek.jpeg



A népszerű shounen ai anime Junjou Romantica három aranyos párt követ, de a legkiemelkedőbb Misaki x Usagi. Az egyetemi hallgató és tanára közötti szerelem szinte első pillantásra virágzik.

  1. Hachimitsu to Clover (Honey and Clover)

 hachimitsu_to_clover_honey_and_clover_romantikus_animek.jpeg


hachimitsu_to_clover_honey_and_clover_romantikus_animek_gif.gif
Az aranyos Hanamoto Hagumi felkavarja három szegény egyetemi hallgató életét amikor hírtelen megjelenik az életükben. A bája és aranyossága szétszakítja őket és a csata a szeretete iránt elkezdődik.

  1. Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. (Anohana)

 ano_hi_mita_hana_no_namae_wo_bokutachi_wa_mada_shiranai_anohana_romantikus_animek.jpeg


ano_hi_mita_hana_no_namae_wo_bokutachi_wa_mada_shiranai_anohana_romantikus_animek.gif
Soha nem felejted el az első szerelmedet és a különleges gyermekkori emlékeket. Anohana feltárja, hogyan hathatnak ránk a jelenben és mennyire fontosak számunkra.

  1. Byousoku 5 Centimeter (5 Centimeters Per Second)

 byousoku_5_centimeter_5_centimeters_per_second_romantikus_animek.jpeg


byousoku_5_centimeter_5_centimeters_per_second_romantikus_animek_gif.gif
Ez a szép romantikus anime film megvizsgálja az első szerelem erejét és, hogy az hogyan befolyásolhatja a jövőbeli döntéseinket. De foglalkozik a fájdalommal is amikor a sors elragad tőled valakit akihez közel álltál vagyis jobb ha készítesz pár zsepit is ha tudod, hogy olyan vagy.

  1. Bokura ga Ita (We Were There)

 bokura_ga_ita_we_were_there_romantikus_animek.jpeg


bokura_ga_ita_we_were_there_romantikus_animek_gif.gif
Ha szereted a shoujo animéket és a romantikus animéket úgy általánosságban akkor valószínűleg ez is tetszeni fog neked, mert egy nagyon tipikus shoujo romantikus történetet tartalmaz - egy félénk és naiv lány szerelembe esik a suli legnépszerűbb és legarrogánsabb fiújába.

  1. Koi Kaze (Love Wind)

 koi_kaze_love_wind_romantikus_animek.jpeg


koi_kaze_love_wind_romantkus_animek_gif.gif
Koi Kaze egy másfajta szerelmi történet, mert egy fiú testvér és egy lány testvér vesződéseiről szól akik egymásba esnek. Figyelembe véve, hogy a  vérfertőzés témája tabu azért még nyújthat pár érdekes dolgot, mert a romantika benne kiemelkedő és nincsenek benne a tipikus klisék, mint a többi romantikus animében.

  1. Hana yori Dango (Boys Over Flowers)

 hana_yori_dango_boys_over_flowers_romantikus_animek.jpeg


hana_yori_dango_boys_over_flowers_romantikus_animek_gif.gif
A Hana yori Dangonak számos élő szereplős adaptációja készült és a valaha legtöbbet eladott shoujo mangán alapul Japánban. Egy szegény erős akaratú lány aki a suli leggazdagabb fiújára hajt soha sem megy ki a divatból.

  1. Lovely★Complex

 lovely_complex.jpeg


lovely_complex_gif.gif
A Lovely Complex  más mint a többi romantikus anime olyan értelemben, hogy elég érzékeny témákkal foglalkozik mint például olyan komplexusokkal, hogy valaki fizikailag különbözik a többiektől, elfogadni magad olyannak amilyen vagy és hagyni, hogy mások azért szeressenek aki vagy.

  1. Sekaiichi Hatsukoi (World's Greatest First Love)

 sekaiichi_hatsukoi_world_s_greatest_first_love.png


A Sekaiichi Hatsukoi egy kicsit összetettebb történet, mint a Junjou Romantica, de a karakterek itt is nagyon szerethetőek. Több pár is van de fő történet a szerkesztő Ritsu és a főnöke Masamune sztoriját követi.

 

  1. Ookami to Koushinryou (Spice and Wolf)

 ookami_to_koushinryou_spice_and_wolf_romantikus_animek.jpeg
ookami_to_koushinryou_spice_and_wolf_romantikus_animek_gif.gif


A szerelmi történet a farkas isten Holo és Kraft a kereskedő között lassan kibontakozó de nagyon örömteli és sokkal éretteb románc, mint a legtöbb shoujoban. Ha érdekelnek az animék a középkori témákkal akkor ez neked való.

  1. Nodame Cantabile

 nodame_cantabile_romantikus_animek.jpeg
nodame_cantabile_romantikus_animek_gif.gif


A zene tényleg összekapcsolhat, meggyógyíthat és elmélyítheti az emberek közötti kötelékeket ... ahogy azt már a Shigatsu wa Kimi no Uso-ban láthattuk. Nodame Cantabile egy régebbi klasszikus amelyben a Megumi és a Chiaki közötti szerelmi történet alaposan feltárul.

  1. Hotarubi no Mori e (The Light of a Firefly Forest)


hotarubi_no_mori_e_the_light_of_a_firefly_forest.jpeg
hotarubi_no_mori_e_the_light_of_a_firefly_forest_gif.gif
Alapjában véve friss és melankolikus. A Hotarubi no Mori e felfedezi a mély barátságot és szerelmet egy erdei szellem Gin és egy lány Hotaru között ebben a lenyűgöző romantikus anime filmben. Biztos úgy fogod gondolni, hogy bárcsak hosszabb lenne!

Ha tetszett támogass minket egy megosztással.


8 megjegyzés:

  1. kiseijuu sei no kakuritsu epizoda

    VálaszTörlés
  2. Nem roszz lista vannak rajta nagyon jó animék, bár párat hiányolok róla: Peach girl, Zero no tsukaima, Golden time és Ookami shoujo to kuro ouji.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. nekem sem a nagy kedvencem de attól még van benne valami amire ezt lehet mondani... de attól még nem vagyunk egyformák valaki azt mondja: húúú... ez a legjobb anime amit valaha láttam .valaki meg spontán rávágja hogy : na hát ez szar volt....

      Törlés
  4. ez eszméletlen ... jól van mondjuk több mint a felét láttam a felsoroltak közül , de az most mellékes... de ezek a szívmelengető idézetek mellé...áááááhhhhhh..... beleszerettem az animékbe első látásra szerintem jó hogy léteznek .... amikor egyedül érzem magam mindig animét nézek és attól megnyugszom, ti nem így vagytok ezzel?
    ja és ha már az animéknél tartunk szerintem még ide jöhetett volna még a : Devils Line.-is

    VálaszTörlés
  5. ja és a nana szerintem nem való ide mert ez az én véleményem de nekem nem tetszik nagyon sokat sírtam utána nekem nagyon nem tetszett....

    VálaszTörlés

Deku nem élte túl. Nyugodjon békében. A legnagyőbb hős lehetett volna. Plus Ultra!

Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek de már túl késő volt, hogy megmentsék Midoryia Izuku életét, miután egy nap alatt 62 alkalom...